info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Hyr-Rekrytering

Genom att som uppdragsgivare använda sig av Hyr-/ rekrytering så har ni under inhyrningsperioden möjlighet att bilda er en egen uppfattning om medarbetaren verkligen passar in i er organisation, genom att först hyra och sedan anställa.

Hyr-Rekrytering - Team-Builder

Varför hyra först och anställa sedan?

Under uppdragstiden kan ni bilda er en uppfattning om ni tycker att medarbetaren passar in i er organisation. Hyr-/ rekrytering är med andra ord ett smart sätt att se till att du får rätt medarbetare på rätt plats – utan att behöva ta några risker. Därför är Hyr-/rekrytering en mycket uppskattad metod för att rekrytera personal.

För oss på Team-Builder är det viktigt att du får rätt medarbetare till den vakans som behöver tillsättas. Vi är därför mycket noggranna i vår rekryteringsprocess. Bland annat tittar vi på historik i form av bakgrund och kvalifikationer. Givetvis kontrollerar vi alltid referenser för att försäkra oss om att kandidaten har de kvaliteter som uppdragsgivaren har önskat i kravprofilen.

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Hammarby allé 93, 2 tr
120 63 Stockholm

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt