info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Föreningslyftet

Med föreningslyftet blir alla vinnare

Alla har säkert någon gång hejat fram våra svenska idrottshjältar. Kanske minns du när Sverige tog OS-guld i Lillehammer 1994 och vår hockeykung Peter Forsberg avgjorde med sitt klassiska straffmål. Eller när vår pingislegend, Jan-Ove Waldner slog in matchbollen och tog sitt andra raka OS-guld i Atlanta 1996. Våra idrottsminnen är ofta många och väldigt starka.

Kanske har du själv utövat någon idrott eller varit aktiv i en förening?
I så fall vet du att det krävs resurser för att driva en förening framåt och för att kunna satsa på sina aktiva, oavsett om målet är att bli bäst i världen eller om man bara vill idrotta för att känna glädje och sammanhållning.

Team-Builder - Föreningslyftet

Så blir alla vinnare med Föreningslyftet

Genom unika processer säkerställer Team-Builder sina uppdragsgivares behov genom att rekrytera och bemanna medarbetare med rätt kompetens och rätt personlighet.
När du bokar ett uppdrag hos Team-Builder går en viss del av arvodet oavkortat till den förening eller det lag du väljer. Det kan vara allt från den lilla lokala föreningen till någon av dom stora klubbarna.

För föreningen som vill förbättra sin ekonomi

Vill ni förbättra er förenings ekonomi utan att behöva göra en större insats?
Om ni förmedlar kontakten till en samarbetspartner som har behov av att hyra eller rekrytera personal som leder till ett samarbete, går en del av intäkten direkt vidare till er förening.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

För dig med idrottslig bakgrund

Är du aktiv inom idrotten och är i behov av arbete på heltid eller vissa perioder?
Kanske har du redan avslutat din karriär eller planerar för framtiden?
Då är Team-Builder den perfekta partnern till att hitta ett arbete som passar dig och din målsättning.
Eftersom jag själv har en idrottslig bakgrund så vet jag hur svårt det kan vara ekonomiskt att satsa på sin idrott, och att det inte är lätt att hitta extra arbete mellan träningsläger och tävlingar.
Dessutom kan det vara svårt att hitta arbete efter avslutad idrottskarriär då man ofta försakar utbildning och yrkeskarriär, säger vår marknadsansvarige Martin Lidberg fd landslagsman i brottning.

Personer med en idrottslig bakgrund är eftertraktade på arbetsmarknaden då man normalt har drivet, är resultatorienterad och vana att arbeta i team. Det har våra uppdragsgivare anammat och tillsammans bygger vi starka team som, skördar framgång.

Vill du veta mer om oss och Föreningslyftet är du varmt välkommen att kontakta oss enligt nedan.

Ansvarig:
Linda Öhlin
08-515 12 000
0761-94 80 00
linda.ohlin@team-builder.se

Några ord om föreningslyftet;

” Vi ser mycket positivt på samarbetet med Team-Builder. Vår förhoppning är att våra partners automatiskt vänder sig till Team-Builder vid behov av nyrekrytering och bemanning, för att på så sätt täcka ett behov och öka lönsamheten samtidigt som man stöttar Hammarby Fotboll och våra framtida satsningar, säger Patrik Blomquist marknadschef på Hammarby “

” Samarbetet med Team-Builder innebär inte bara en inkomstkälla då våra partners rekryterar och bemannar via dem, utan även där de hjälper våra aktiva eller deras anhöriga ut i arbete, något vi ser som mycket värdefullt, säger Anders Olsson Vd AIK Ishockey “

“När jag bestämde mig för att avsluta min idrottskarriär så upplevde jag en enorm tomhet. Jag hade satsat allt på att bli bäst i världen under så många år och tanken på livet efter idrotten fanns då aldrig riktigt där.
Jag började sen arbeta med Team-Builder som specialiserat sig att rekrytera och bemanna människor med idrottslig bakgrund. Detta ledde till att jag fick användning av mitt fokus och det inre driv som en gång gjorde mig till världens bästa i min idrott”
Martin Lidberg, tidigare Europa- och Världsmästare i brottning

“För mig är det en självklarhet att använda Team-Builder och Föreningslyftet vid Rekrytering & Bemanning. Jag får kompetent personal samtidigt som pengar går till klubben i mitt hjärta”
Robert Sundsten, Sundstens Måleri, stort AIK-hjärta

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Hammarby allé 93, 2 tr
120 63 Stockholm

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt