info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera
TILLBAKA

Städare/Sanerare till ett större Saneringsbolag

Om företaget

Vår kund har ambitionen att bli ett fullserviceföretag inom sanering, fastighets- och skadeservice.Kunden har sitt huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Stockholm Norr, Stockholm Söder, Norrtälje, Västerås, Enköping, Östhammar, Tierp, Sala, Borlänge, Örebro, Lindesberg, Kungsbacka, Göteborg och Gävle har idag utvecklats till marknadsledande i Mälardalen.

De har 800 anställda i Sverige och en årsomsättning på 650 miljoner.

Om Uppdraget

Uppdraget är en uthyrning med möjlighet till överrekrytering. Du blir anställd hos Team-Builder och arbetar inom städ och sanering hos kund.
Vår kund hjälper till med lösöresanering. I samarbete med försäkringsbolagen kan de direkt efter att den första akuta åtgärden är gjord, hjälpa till med t.ex. brandsläckning, rädda och åtgärda det som finns kvar av värde. De torkar upp vatten, monterar röksugar, avfuktare, vädrar och minimerar skadorna samt transporterar bort det lösöre som går att rädda.

Under tiden som fastigheten återställs rengör de vid behov lösöret och tar hand om magasinering i lämpliga lokaler som vi har på flera orter i landet. När den skadade fastigheten är återställd kan vi transportera tillbaka lösöret till fastigheten.

Du kommer att få utbildning i området vid arbetsstart.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar främst att utföra sanering i fastigheter efter brand- och fuktskador och att sanera lösöre

Tjänsten

Tjänsten är på heltid och möjlighet till överrekrytering finns.
Kunden har sitt säte på Norrort i sollentuna

Kvalifikationer

Krav
B-körkort.
Svenska i tal och skrift

Vi ser det som mycket meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av sanering, städ alternativt rivning. Vi ser gärna också kvinnliga sökanden till denna tjänst!

Egenskaper

Vi söker dig som har ansvarskänsla, är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver vara stresstålig och kunna ta egna initiativ. Oavsett roll på företaget så möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som saneringsarbetare ett omväxlande arbete med professionella och kunniga kollegor. Desutom en trygg anställning och möjlighet för överrekrytering direkt hos kund.

Om Team-Builder

Team-Builder är ett auktoriserat bolag som verkat i branschen sedan år 2000. Detta är en trygghet och kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Våra etablerade samarbeten med hundratals attraktiva arbetsgivare erbjuder dig många spännande karriärmöjligheter.

Kontaktperson(er)

Linda Öhlin
linda.ohlin@team-builder.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

 
ANSÖK

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Munkforsplan 33, 4 tr
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt