info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera
TILLBAKA

Vi söker MIG/TIG svetsare

Om företaget

Vår uppdragsgivare har ännu en gång gett oss äran att låta deras företag växa i rollen som svetsare. De är ett företag som beskrivs som ett av de främsta i deras bransch. De tillverkar och producerar sina produkter med största möjliga precision och har leveransgaranti inom två veckor: Det är ett svenskt verkstadsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer bakugnar med världen som kund. De har produktionsenhet i Sverige och USA. Det är företaget som andas deras värdegrund som står för service och kvalitet.

Om Uppdraget

För att stärka upp svetsavdelningen hos vår kund i norrort, söker vi en person som vill arbeta som svetsare.

Arbetsuppgifter

Som svetsare hos vår uppdragsgivare kommer du svetsa dina fogar med en tunnplåt som är mycket skör. Tunnplåten är cirka 1-2 millimeter och därför är det ytterst viktigt att du är säker och stadig på handen när du arbetar.

Tjänsten

Tjänsten innebär att du blir rekryterad till vår kund i norrort. Det är en heltidstjänst med tillsvidareanställning och lön enligt kollektivavtal.

Kvalifikationer

- Det är ett krav att du har kunskap samt giltig licens i MIG/TIG svetsning.
- Du har minst 3 års tidigare erfarenhet inom svetsning
- 3-årigt gymnasium eller motsvarande yrkesutbildning.

Det är mycket meriterande ifall du har gått en gundkurs i ritningsläsning, Vi ser också gärna att du har kunskap från analoga svetsmaskiner.


Egenskaper

Du är en drivande och noggrann person som tar initiativ och har en förmåga att arbeta både självständigt men även i grupp. Du har en vilja att lära dig och utvecklas inom ditt arbete, Det är också viktigt att du är lyhörd och driven i ditt arbete, så att kunden får sina produkter enligt önskemål.

Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta med professionella kollegor på ett väletablerat företag med väldigt gott rykte.

Om Team-Builder

Team-Builder är ett auktoriserat bolag som verkat i branschen sedan år 2000. Vi har sedan starten givit människor och företag möjlighet att utvecklas genom att vara lösningsorienterade på ett verkligt lyhört och engagerande sätt. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryterings – och bemanningslösningar samt att vara naturlig samarbetspartner i strategiska rekryteringsärenden.

Kontaktperson(er)

Silvia Toth
silvia.toth@team-builder.se

 
ANSÖK

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Munkforsplan 33, 4 tr
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt