info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera
TILLBAKA

Håltagare se hit!

Om företaget

Vår samarbetspartner är ett framgångsrikt företag med välutbildad personal och modern maskinpark som utför arbeten inom håltagning, rivning, sanering och spräckning.

Arbetsuppgifter

Som håltagare hos vår kund kan vi erbjuda dig arbetsuppgifter helt beroende på din nuvarande kompetens. Exempel på typ av håltagningsmetod som du kommer att få arbeta med ute hos vår kund kan vara:

-Kärnborrning
-Väggsågning
-Golvsågning
-Asfaltssågning
-Vajersågning

Tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Krav för att du ska vara aktuell för den tjänsten är att du ska ha minst ett års erfarenhet av håltagning samt inneha körkort B.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är social och har lätt för att samarbeta med kollegor och även kunder. För dig är det självklart att ställa upp för dina kollegor och kunder och har alltid ett vänligt och professionellt uppträdande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som håltagare ett arbete i ett företag med mycket engagemang och glädje i kombination med professionella och kunniga kollegor.

Om Team-Builder

Team-Builder är ett auktoriserat bolag som verkat i branschen sedan år 2000. Vi har sedan starten givit människor och företag möjlighet att utvecklas genom att vara lösningsorienterade på ett verkligt lyhört och engagerande sätt. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryterings – och bemanningslösningar samt att vara naturlig samarbetspartner i strategiska rekryteringsärenden.

Kontaktperson(er)

Silvia Toth
Silvia.toth@team-builder.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholms län

 
ANSÖK

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Munkforsplan 33, 4 tr
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt