info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Arbeta hos Team-Builder

Vår målsättning att du ska känna dig trygg och stolt över att arbeta hos och med oss. Din anställning innebär att du ingår i ett professionellt team där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare. Här har du också möjlighet att få pröva på olika arbetsuppgifter och tjänster hos olika företag beroende på din kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper.

Arbeta hos Team-Builder Bemanningsföretag & Rekryteringsfirma

Starka team bygger framgång

Det gäller att vara lyhörd och kunna arbeta flexibelt med viljan att alltid leverera utifrån vår värdegrund och utifrån våra uppdragsgivares förväntan. Vi har en god sammanhållning och en stark identitet vilket gör att våra anställda trivs bra då många väljer att arbeta tillsammans med oss under många år. Andra väljer att göra något annat under en tid men väljer ofta att komma tillbaka vilket gör oss både glada och stolta. Vi hoppas att du tillsammans med oss är beredd att satsa hårt för att bygga starka team som sprider både glädje och framgång.

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Hammarby allé 93, 2 tr
120 63 Stockholm

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt