info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Anlita oss

Team-Builder arbetar med bemanning och rekrytering främst inom våra affärsområden. Vi matchar organisationens behov av medarbetare på både tjänste- och kollektivsidan.

Flexibilitet– Genom vårt upplägg har ni möjligheten att hyra personal vid behov. Vi sköter hela driften av uppdraget och ni som kund får en tydlig överblick över bemanningen. Oavsett om ni har ett kort- eller ett långvarigt behov av kompetenta medarbetare så bistår vi er snabbt och effektivt att hitta rätt kandidat som passar företagets behov. Väljer ni att hyra in medarbetare så har Team-Builder arbetsgivaransvaret, vilket innebär att vi står för arbetsgivaravgifter, sjuklön samt försäkringar.

Kostnadseffektivitet – Genom att hyra personal vid behov såsom tex arbetstoppar, vid sjukskrivningar, föräldraledighet och semestertider så slipper ert företag onödiga kostnader och samtidigt en fantastisk försäkring att ni fyller ert personalbehov när det uppstår.

Kompetens– Via Team-Builder får ni tillgång till kompetens och personlighet utifrån kravprofil. Det är också en bra möjlighet att identifiera framtida  medarbetare via bemanning som ni sedan har möjlighet att rekrytera om ett sådant behov uppstår. Många av våra konsulter jobbar året om. Ett vanligt upplägg är att konsulterna arbetar under olika perioder under året och vanligt är under sommarmånaderna, som är en avlastning under just semestertider.

Ett tryggt samarbete –Ett samarbete med oss skall innebära trygghet för dig som uppdragsgivare. Därför har vi hög tillgänglighet. Vår målsättning är att öka lönsamhet och minska riskerna för dig som anlitar oss. Vi har personligt ansvarstagande och anpassar alltid vårt arbete efter dina behov. För oss har alla våra medarbetare och uppdragsgivare lika värde och respekteras fullt ut.

Genom åren har vi skaffat oss ett gott rykte och många nöjda och lojala samarbetspartners som får oss att känna stolthet. En trygghet är också att vi är ett Auktoriserat företag som varit verksam i branschen sedan år 2000.

            

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Hammarby allé 93, 2 tr
120 63 Stockholm

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt