info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Bemanning

Hyr personal när behovet uppstår

Team-Builder är specialister inom bemanning och är en erfaren aktör på den svenska marknaden. Sedan starten år 2000 har vi vuxit allt starkare och bidragit till att stärka våra uppdragsgivares organisationer.

Det finns många fördelar med bemanning. Ni som uppdragsgivare får en ökad flexibilitet, bättre kontroll på kostnader och en minskad risk vid t.ex. konjunkturnedgångar.

Vi erbjuder både tjänste- och kollektivanställda främst inom våra affärsområden. Fördelarna för dig som uppdragsgivare är att ni har möjlighet att snabbt få in medarbetare under de perioder ni har toppar inom företaget, vilket kan effektivisera er organisation på ett kostnadseffektivt sätt.

Våra medarbetare arbetar genom väl utarbetade leveransprocesser, vilket ger oss en hög träffsäkerhet och är naturligtvis en trygghet för dig som uppdragsgivare. Vi är självfallet ett Auktoriserat Bemanningsföretag, vilket innebär att vi har arbetsgivareansvar och innehar både kollektivavtal och relevanta försäkringar för samtliga medarbetare.

Bemanning - Team-Builder

Bemanningsprocessen

I vår bemanningsprocess jobbar vi aktivt med ständiga förbättringar och återkopplingar för att få bästa möjliga matchning mellan uppdragsgivare och medarbetare.

Företagsbesök

Hos en ny uppdragsgivare börjar varje bemanning med ett besök hos uppdragsgivaren där vi gör en utförlig företagsanalys och en behovsanalys för att fastställa uppdragsgivarens behov av medarbetare. Vi tar fram en kravprofil samt gör en tidsplan för vårt arbete.

Sökning och urval

När vi fått en tydlig bild av vilken kompetens uppdragsgivaren söker annonserar vi i olika medier samt går igenom vår kandidatbank för att nå sökande både internt och externt. I vårt breda nätverk finns professionella kandidater inom affärsområdena Bygg, Fastighet, Industri, Kontor & Kundtjänst. Oftast har vi medarbetare redan anställda eller redo att anställas vilket, gör vi kan leverera kandidaterna snabbare och därmed korta ner sökprocessen avsevärt.

Kompetensinventering

När alla ansökningar kommit in läser vi igenom alla CV-profiler för att gallra ut kandidater med rätt utbildning, kompetens och erfarenhet. Här är personligheten väldigt viktig. Vi intervjuar de som matchar uppdragsgivarens sökprofil bäst. Vi kontrollerar alltid betyg, intyg och referenser för att få en bättre och djupare uppfattning om kandidaten.

Uppdrag

Beroende på uppdragets längd och komplexitet får uppdragsgivaren vara med och välja kandidat. Vi förser våra medarbetare med en tydlig företagspresentation samt går igenom annan väsentlig information.

Uppföljning

Under hela uppdraget gör vi löpande uppföljningar för att se att allting fungerar enligt plan. Detta gör vi både med uppdragsgivaren och våra medarbetare. För oss är det viktigt att säkerställa att alla parter är nöjda och att allt fungerar bra.

Uppdragsgivare

Hos oss är alla uppdrag viktiga. Utifrån vår bemanningsprocess så arbetar vi för att att hitta rätt medarbetare till våra uppdragsgivare på ett kostnadseffektivt sätt. Vi arbetar alltid utifrån vår värdegrund både internt- och externt.

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Hammarby allé 93, 2 tr
120 63 Stockholm

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt