info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Bygg & Anläggning

Behöver du hyra personal eller rekrytera in medarbetare till er organisation?

Team-Builder säkerställer hög kvalitet, kostnadseffektiva och flexibla bemanning- och rekryteringslösningar inom byggsektorn.

Rekrytering och bemanning inom Bygg & Anläggning - Team-Builder

Vi är en strategisk samarbetspartner

Behovet av medarbetare i byggbranschen varierar kraftigt på grund av projekt- och säsongssvängningar eller expansion. Team-Builder är en etablerad leverantör som alltid följer lagar och avtal. Vi bistår aktivt med profesionella medarbetare inom bl.a. Bygg, Mark- och Anläggning samt Måleri. Team-Builder uppfyller snabbt dina krav och önskemål när det gäller utbildade medarbetare med dokumenterad erfarenhet. Våra medarbetare är utrustade med arbets/- skyddskläder samt ID06-kort.

Våra uppdragsgivare ser ofta Team-Builder som en strategisk samarbetspartner när de behöver hyra personal eller rekrytera till organisationen. Vi samarbetar med ett flertal uppdragsgivare i av både små, medelstora och stora företag i Sverige. Som företag ska ni alltid känna er trygga eftersom vi är väl medvetna om vilka förväntningar och krav som ställs på oss.

Våra rekryteringskonsulter har själva lång arbetslivserfarenhet från byggbranschen och kan därför snabbt och säkert kartlägga ert bemanning eller rekryteringsbehov på bästa sätt genom våra processer och vårt mångåriga samarbete med byggbranschen.

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Hammarby allé 93, 2 tr
120 63 Stockholm

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt