info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Rekrytering

När du permanent behöver förstärka din organisation

Låt oss på Team-Builder Rekrytering och Bemanning rekrytera rätt medarbetare till er! Vi är ett etablerat bolag som varit verksamma i branschen i 17 år. Att rekrytera rätt medarbetare till en tjänst är en nyckelfaktor till framgång. Att tillsätta en vakans kan vara kostsamt, riskfyllt och ta lång tid. Vi kan bistå er med en effektiv lösning, både ur tids- och kostnadsperspektiv. Team-Builder erbjuder en komplett rekryteringstjänst.

Våra rekryteringsspecialister har lång erfarenhet och kompetens av rekrytering inom våra affärsområden. Vi åtar oss stora som små uppdrag av rekryteringar av både:

Tjänstemän
Yrkesarbetare

Rekrytering - Team-Builder

Traditionell Rekryteringsprocess:

Genom samarbetet med oss får du en oberoende utvärdering av de kandidater som är tilltänkta för en anställning. Systematiskt matchas kandidaternas styrkor och utvecklingsområden mot de mätbara kraven i er kravprofil.

Vår unika Rekryteringsprocess:

Vi erbjuder vår unika rekryteringsprocess för att säkerställa vilken professionell kompetens och önskvärd personlighet som bäst passar in i företaget och arbetsteamet. Vi matchar in rätt kandidat genom våra personanalyser. På så sätt kvalitetssäkrar vi rekryteringsprocessen ytterligare i form av att kandidaterna har rätt personlighet, drivkraft, attityd, värderingar, förmåga och motivation. Boka gärna ett möte med oss så beskriver vi processen närmare – och vilken väsentliga nytta du kan ha av denna.

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Munkforsplan 33, 4 tr
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt