info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera
TILLBAKA

Rivare

Om företaget

Vår kund är ett fullserviceföretag inom sanering, fastighets- och skadeservice. Inom rivning har de bl.a. en komplett maskinpark för rivning. De utför både mindre lättrivningar och stora tungrivningar där man tar hand om hela processen med eventuella saneringar. De sorterar rivningsmassorna och forslar bort det för återvinning med miljövänliga metoder.

Om Uppdraget

Uppdraget är en rekrytering till vår kund och du kommer att arbeta på uppdrag ute hos vår kund i Stor-Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som rivare kommer du att arbeta med sedvanliga diverse rivningsarbeten som innebär rivning i lokaler i olika former.

Tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning och det finns möjlighet till omgående start.

Kvalifikationer

Ett krav för att vara aktuell för den här tjänsten är att du har arbetat som rivare inom bygg tidigare. Du skriver och talar flytande svenska och innehar B-körkort.

Egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- eller rivningsbranschen. Du trivs med att arbeta med hela kroppen och är inte rädd för att ta i. Det är viktigt att du är van vid att arbeta i ett högt tempo och att du är en "lagspelare".

Personliga egenskaper

För att trivas med arbetet som rivare krävs det att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann och gillar att ta ansvar för ditt arbete. Vi värdesätter punktlighet och lägger tung vikt på din personliga lämplighet, eftersom arbetet förutsätter en god samarbetsförmåga och kommunikativ kompetens.
Du gillar högt tempo och höga krav och din personlighet bör passa för att arbeta på olika arbetsplatser.

Vi erbjuder

Vår kund erbjuder dig ett spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. Vi tillämpar fast lön och kollektivavtal finns. Vi är kollektivanslutna och innehar försäkringar för din trygghet.

Om Team-Builder

Team-Builder är ett auktoriserat bolag som verkat i branschen sedan år 2000. Detta är en trygghet och kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Våra etablerade samarbeten med hundratals attraktiva arbetsgivare erbjuder dig många spännande karriärmöjligheter.

Kontaktperson(er)

Silvia Toth
Silvia.toth@team-builder.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholms län

 
ANSÖK

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Munkforsplan 33, 4 tr
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt