info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera
TILLBAKA

Maskinuthyrare till familjärt företag i City

Om företaget

PSB Maskin tog sitt första spadtag och hyrde ut vår första maskin i mitten på 1970-talet från ett garage i Duvbo strax utanför Stockholm. Idag hyr vi ut maskiner i hela Stockholm och till stora delar av Sverige. Vi har också maskiner uthyrda på några platser ute i världen. Vi har två depåer innanför Stockholms tullar, en på Södermalm och en i Birkastan, med en modern maskinpark och verkstäder för service och reparation av maskiner från nästan alla märken.

Om Uppdraget

Till PSB Maskin söker vi nu en Maskinuthyrare/ butikssäljare till butiken i Birkastan. Du kommer att arbeta i en av deras två butiker på Norrbackagatan i Stockholm. Uppdraget är en direktrekrytering till kund.

Tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som Maskinuthyrare/ butikssäljare hos PSB Maskin kommer du, tillsammans med en kollega, att arbeta i butiken på Norrbackagatan i Stockholm och hjälpa kunder med uthyrning av maskiner. Du kommer även att ta emot uthyrda maskiner, tvätta, rengöra och serva maskinerna. I vissa fall kommer du också köra ut maskiner till kunden på plats.
I dina arbetsuppgifter ingår också att ta emot ordrar och beställningar av maskiner, attestera fakturor och vara behjälplig vid frågor och funderingar från kunder som besöker depån.

Kvalifikationer

Krav: Körkort B samt flytande svenska i tal och skrift

Egenskaper

Att jobba som Maskinuthyrare/ butikssäljare hos PSB maskiner innebär att du träffar mycket folk dagligen och det är därför viktigt att du trivs med det och har en social och serviceinriktad personlighet.
Du ska också ha ett genuint intresse för maskiner och gärna tidigare bygg och maskinvana.

Personliga egenskaper

Du som söker denna tjänst är en social och serviceinriktad person. Du har ett intresse för maskiner och gärna byggvana sedan tidigare.
Du är driven i ditt arbete och har viljan att lära dig nytt och utvecklas inom ditt område.

Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta i ett stabilt och familjärt företag som varit verksamma inom branschen sedan 1971. Din anställning inleds med en utbildningsperiod i PSB Maskins butik på Folkkungagatan. Utbildningen kommer att anpassas individuellt efter dina förutsättningar och tidigare kunskaper inom området. Därefter kommer du att arbeta i butiken på Norrbackagatan i Stockholm.
Hos PSB maskin erbjuds du även kurser och utbildning för att du ska utvecklas vidare i din roll på företaget.

Om Team-Builder

Team-Builder är ett auktoriserat bolag som verkat i branschen sedan år 2000. Detta är en trygghet och kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Våra etablerade samarbeten med hundratals attraktiva arbetsgivare erbjuder dig många spännande karriärmöjligheter.

Kontaktperson(er)

Silvia Toth
Silvia.toth@team-builder.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholms län

 
ANSÖK

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Munkforsplan 33, 4 tr
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt