info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera
TILLBAKA

Bemanningsansvarig sökes till vårt team!

Tjänsten

Du kommer i rollen som Bemanningsansvarig att ha ett helhetsansvar för våra Bemanningsprocesser. Det innebär att du kommer att ta emot bokningar från kunder och tillsätta personal till uppdragen.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som bemanningsansvarig kommer du kontinuerligt att söka upp rätt kandidater genom att vara aktiv på olika sociala medier, searcha i våra nätverk samt genomföra och vara närvarande på olika aktiviteter som kan bidra till att hitta rätt kandidater.
Utöver detta kommer du också att arbeta med att publicera jobbannonser, intervjua kandidater och ta referenser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar högt tempo i ditt arbete, tycker om att skapa kontakter, bygga relationer och arbeta med människor.

Krav:
Flytande svenska i tal och skrift
Körkort B

Meriterande är ifall du har erfarenhet av bemanningsbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

För att trivas som bemanningsansvarig så är du en person som är social, utåtriktad och gillar mötet med människan.

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, gillar att ta egna initiativ och känner dig bekväm i att arbeta självständigt. Du kommer att jobba i en bransch med snabba vändningar emellanåt och därför tror vi att du är lösningsorienterad, flexibel och gillar att ha många bollar i luften samtidigt.

Vi erbjuder

Ett flexibelt och omväxlande arbete där teamet är avgörande för vår framgång och där självklart även individens prestation och insats är av stor vikt. Du har stor möjlighet till att påverka och inverka i hela vår verksamhet. Vi är ett mindre företag med stora visioner och varje medarbetare lika viktig.

- Tillsvidareanställning
- Heltidstjänst
- Lön enligt överenskommelse
- Innehar kollektivavtal

Vi på Team-Builder tycker att det är viktigt att man trivs på arbetet och har kul tillsammans. Vi arbetar under eget ansvar men tar ofta hjälp av varandra vid behov och sprider positiv energi till varandra. Du kommer att ingå i ett team med drivna, resultatinriktade personer som kontinuerligt vill fortsätta utvecklas. Vår framgång bygger på hårt, ihärdigt och målmedvetet arbete. Är du den den vi söker så ser vi fram emot dig som kollega- Starka Team Bygger Framgång!

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Sedric Danielsson, 08- 515 12 000 eller maila ansokan@team-builder.se

Intervjuer sker löpande och sista ansökningsdatum är 2018-03-15.


Om Team-Builder

Team Builder Rekrytering och Bemanning är ett Auktoriserat Bemanningsföretag som har varit verksamma sedan år 2000. Vi har sedan dess givit människor och företag möjligheten att utvecklas genom att vara engagerade, lyhörda och lösningsorienterade. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade bemanning och rekryteringslösningar och ska vara en naturlig samarbetspartner i strategiska rekryteringsfrågor. Vi arbetar främst inom våra affärsområden Bygg- Fastighet- Lager och Logistik- Kontor/ Kundtjänst. Vi har även ett engagemang inom föreningslivet och samarbetar med flera idrottsföreningar.

Kontaktperson(er)
Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholms län

 
ANSÖK

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Munkforsplan 33, 4 tr
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt