info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera
TILLBAKA

Stockholmshem söker två områdestekniker

Om företaget

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra över 26 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare – lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I över 75 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder – hyresgästerna – och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende – varje dag.

Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är drygt 300 personer.

Om Uppdraget

Brinner du för service och är en professionell fixare? Då kanske du är en av våra två nya områdestekniker! Vi söker nu två nya medarbetare till distrikt Sydväst.

Distrikt sydväst ingår i avdelningen Boende & Lokaler där våra fastigheter är uppdelade i tre geografiska distrikt, Sydväst, Sydöst och Innterstad/Västerort. I distrikt Sydväst ingår vårt samlade bostadsbestånd i sydvästra förorterna. Distriktet sträcker ut sig i en triangel mellan Liljeholmen/Aspudden, Skärholmen och Rågsved. Här bor över 18 000 av våra hyresgäster. Distriktet utvecklas och växer med nyproduktion av både bostäder och studentbostäder.

Tjänsten

Ditt uppdrag blir att tillsammans med ditt team bestående av en kundförvaltare och två till tre områdestekniker ge förstklassig fastighetsservice till våra hyresgäster inom ett geografiskt område inom distriktet. Med ett gott bemötande genomför du professionella reparationer och service i lägenheten, föreslår förebyggande underhåll och spontanförsäljer ”Fint hemma”, det vill säga vårt lägenhetsunderhåll och våra tillval, till hyresgästerna. Du ronderar området, allmänna utrymmen och utemiljö och utför förebyggande brandskyddstillsyn i fastigheterna. Du gör också beställningar av externa arbeten och följer upp att entreprenören gjort ett bra jobb.

Kvalifikationer

Du har gymnasial utbildning med inriktning mot fastighet eller motsvarande. Du har också erfarenhet av fastighetsanknuten service och ett stort intresse för hyresgästen. Du har förmåga att själv planera dina arbeten, tar egna initiativ och tar ansvar för din uppgift. Du har också lätt för att ta till dig ny teknik, har god datorvana och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du känner dig även bekväm med att tala engelska och det är meriterande om du även behärskar fler språk.
Tjänsten kräver körkort B.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra, gillar mötet med hyresgästen och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har också en positiv inställning till ditt arbete och sätter hyresgästen i fokus.
Vi eftersträvar mångfald i våra rekryteringar!

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med trevliga kollegor och stora möjligheter till egna initiativ!
Arbetstid:
Mån-Tor 07:00-16:00
Fre. 07:00-14:00

I denna direktrekrytering samarbetar vi med Team-Builder Rekrytering och Bemanning. Alla ansökningar går via dem.
Facklig kontaktperson (Kommunal) Börje L Eriksson 08-508 39 233

Välkommen med din ansökan!

Om Team-Builder

Team-Builder är ett auktoriserat bolag som verkat i branschen under 15 år. Vi har sedan starten givit människor och företag möjlighet att utvecklas genom att vara lösningsorienterade på ett verkligt lyhört och engagerande sätt. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryterings – och bemanningslösningar samt att vara naturlig samarbetspartner i strategiska rekryteringsärenden

Kontaktperson(er)

Silvia Toth
Silvia.toth@team-builder.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholms län

 
ANSÖK

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Farstagången 24
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt