info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Anlita oss

Team-Builder arbetar med rekrytering och bemanning främst inom våra affärsområden. Vi matchar organisationens behov av medarbetare på både tjänste- och kollektivsidan.

Bemanning – Oavsett om ni har ett kort- eller ett långvarigt behov av kompetenta medarbetare så bistår vi er snabbt och effektivt att hitta rätt kandidat som passar företagets behov. Väljer ni att hyra in medarbetare så har Team-Builder arbetsgivaransvaret, vilket innebär att vi står för arbetsgivaravgifter, sjuklön samt försäkringar. Bemanning ger ert företag högre flexibilitet!

Vår styrka är att bygga framgångsrika Team genom att leverera träffsäkra rekryteringar och professionell bemanning. Detta gör vi genom våra kvalitetssäkrade processer där vi tittar på kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper som ska passa in i just ert team på din arbetsplats.

Vi är alltid pålästa och väl förberedda inför varje nytt uppdrag. En del i förberedelsen är att vara lyhörd, tydlig och följa överenskomna villkor och regler. Vi lovar aldrig för mycket och håller alltid det vi lovat.

Rekrytering  sökprocess 1 – Vi arbetar utifrån vår rekryteringsprocess med fokus på befattnings- och personlighetsanalyser. Vi på Team-Builder ser personligheten som otroligt viktig och arbetar med en gedigen och omfattande process som säkerställer att rätt kandidat rekryteras. I denna process arbetar vi med ett analysverktyg som säkerställer att kandidaten har rätt personlighet, attityd, värderingar, drivkraft och motivation. Först gör vi en befattningsanalys för att få fram vilka egenskaper er nytilltänkta medarbetare bör ha för den specifika tjänsten. På sökande kandidater görs personprofiler som matchas mot befattningsanalysen för att säkerställa att den bäst lämpade kandidaten rekryteras in i er organisation. Vi presenterar denna rekryteringsprocess närmare när vi träffas vid ett personligt möte tillsammans.

Rekrytering sökprocess 2 – Vi arbetar utifrån vår traditionella rekryteringsprocess. Vi på Team-Builder ser kravprofilen som viktig och arbetar fram denna tillsammans med er i en nära dialog för att säkerställa allt från kompetenskrav och företagskultur etc. För att nå ut till de allra bästa kandidaterna annonserar vi med precision och letar i relevanta databaser, sökkanaler och formella nätverk. Vi presenterar sedan, efter noggrant urval de bäst lämpade kandidaterna för er.

Hyr/- Rekrytering – Ni väljer att hyra medarbetare under en tidsperiod för att sedan också ha möjlighet rekrytera in kandidaten/-erna in i er organisation. En effektiv process där ni har möjlighet att utvärdera kandidaten/-ernas utveckling under inhyrningsperioden.

Ett tryggt samarbete

Ett samarbete med oss skall innebära en trygghet för dig som uppdragsgivare. Därför har vi alltid rak kommunikation och hög tillgänglighet. Vår målsättning är att öka lönsamhet och minska riskerna för de som anlitar oss. Vi har personligt ansvarstagande och anpassar alltid vårt arbete efter dina behov. För oss har alla våra medarbetare och uppdragsgivare lika värde och respekteras fullt ut.

Genom åren har vi skaffat oss ett gott rykte och många nöjda och lojala uppdragsgivare som får oss att känna stolthet. En trygghet är också att vi är ett auktoriserat företag som varit verksam i branschen under många år. Vi hoppas och ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Munkforsplan 33, 4 tr
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt