info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Kontor & Kundtjänst

Söker du personal inom Kontor eller Kundtjänst?

Vi är specialiserade inom detta specifika område, vilket gör att vi kan erbjuda specialistkunskap. Vi arbetar löpande med att proaktivt söka efter rätt kompetens och att ha en uppdaterad kandidatbank för att bistå våra samarbetspartners på bästa sätt.

Att fokusera på er kärnverksamhet – det ger ofta bäst lönsamhet.

Vi kan bistå dig med kort– eller långsiktiga lösningar då du behöver förstärkning på din avdelning. Inom samtliga administrativa tjänster kan vi bistå med såväl specialister som generalister. Vi har flexibla rekrytering- och bemanningsprocesser som anpassas efter våra uppdragsgivares behov och önskemål.

Rekrytering och bemanning inom Kontor & Administration - Team-Builder Bemanningsföretag & Rekryteringsfirma

Effektivisera er verksamhet

Vi kan stärka upp ert företag då ni vill renodla eller effektivisera er verksamhet. Vi kompletterar och stöttar med befattningar även inom reception.

Att lyckas med att rekrytera rätt person till rätt tjänst är för de flesta företag en nyckelfaktor till framgång. Att tillsätta en vakans kan vara både kostsamt, riskfyllt och ta lång tid. Vi bistår er med effektiva lösningar, ur både kompetens, tids- och kostnadsperspektiv.

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Farstagången 24
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt