info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Industri

Medarbetare inom Industri- och Logistik

Team-Builder Rekrytering och Bemanning säkerställer hög kvalitet, kostnadseffektiva och flexibla rekrytering- samt bemanningslösningar till olika tjänster inom industri- och logistiksektorn. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och finns representerade med vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi har genom många års arbete inom detta affärsområde samlat på oss omfattande erfarenhet och branschkunskap.

Rekrytering och bemanning inom Industri - Team-Builder Bemanningsföretag & Rekryteringsfirma

Spetskompetens inom industri

Vi vill med vår kompetens bistå er att skapa tydliga konkurrensfördelar. Ibland kan det vara svårt att bedöma om det är en tillfällig arbetstopp eller en långvarig förändring – då kan det ofta vara bra att en bra hyra in medarbetare. Vi hyr ut professionella yrkesmän som snabbt tar sig an nya arbetsuppgifter och sätter sig in i nya förutsättningar och miljöer. Vi kan tillfredsställa ditt behov av arbetskraft med kort framförhållning och med högsta kvalitet.

Rekrytera eller hyra ut medarbetare är ett gediget hantverk som bygger på kunskap, erfarenhet och engagemang. Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess med erfarna rekryteringsspecialister för att hitta de bästa kandidaterna för just er organisation och verksamhet.

Anlitar ni oss kan ni i lugn och ro driva er kärnverksamhet vidare i vetskap om att ni snabbt och säkert – med bra garantier får medarbetare som kan de aktuella arbetsuppgifterna.

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Farstagången 24
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt