info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Fastighet

Hyra personal eller rekrytera nya medarbetare?

Team-Builder Rekrytering och Bemanning säkerställer hög kvalitet, kostnadseffektiva och flexibla bemannings- samt rekryteringslösningar av olika tjänster inom fastighetssektorn.

Rekrytering och bemanning inom Fastighet - Team-Builder Bemanningsföretag & Rekryteringsfirma

Söker du tjänsteman eller kollektivarbetare

Behovet av professionella medarbetare i fastighetsbranschen ökar kraftigt beroende på den allt mer tilltagande konkurrens. Vi är en etablerad leverantör som snabbt tillfredsställer dina krav och önskemål när det gäller utbildade och professionella medarbetare med dokumenterad erfarenhet.

Vi samarbetar i dagsläget med ett flertal fastighetsbolag och vi ser varje uppdragsgivare som speciell. Som uppdragsgivare kan ni känna er trygga då vi är medvetna om vilka krav och förväntningar som ställs på oss på oss.

Våra specialister har 17-års arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen och arbetar med att kartlägga ditt behov samt att finna och utvärdera de bästa kandidaterna för just er organisation och verksamhet.

Anlitar ni oss kan ni i lugn och ro fokusera på er egen kärnverksamhet i vetskap om att ni snabbt och säkert med bra garantier får tillgång till rätt medarbetare som kan sitt arbete.

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Munkforsplan 33, 4 tr
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt