info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Fastighet

Behov av att rekrytera- eller att hyra in medarbetare?

Team-Builder Rekrytering och Bemanning säkerställer hög kvalitet, kostnadseffektiva och flexibla rekryterings- samt bemanningslösningar av olika tjänster i fastighetssektorn. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi finns representerade med vårt huvudkontor i Stockholm.

Rekrytering och bemanning inom Fastighet - Team-Builder Bemanningsföretag & Rekryteringsfirma

Vi bistår ditt företag med professionella medarbetare

Behovet av professionella medarbetare i fastighetsbranschen ökar kraftigt beroende på den allt mer tilltagande konkurrensen. Vi erbjuder rekryterings- och bemanningslösningar som är anpassade för ert behov. Vi är en etablerad leverantör som alltid följer lagar och branschavtal. Vi bistår dig med medarbetare inom både tjänstemanna- och kollektivsektorn. Team-Builder tillfredsställer snabbt dina krav och önskemål när det gäller utbildade och professionella medarbetare med dokumenterad erfarenhet.

Vi samarbetar i dagsläget med ett flertal fastighetsbolag och vi ser varje uppdragsgivare som speciell. Som uppdragsgivare kan ni känna er trygga då vi är medvetna om vilka krav och förväntningar som ställs på oss.

Rekrytera eller hyra ut medarbetare är ett krävande hantverk som bygger på kunskap, erfarenhet och engagemang. Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, unika, omfattande nätverk, effektiva sökkanaler.

Våra rekryteringsspecialister har lång arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen och arbetar med att kartlägga ditt rekryteringsbehov samt att finna och utvärdera de bästa kandidaterna för just er organisation och verksamhet.

Anlitar ni oss kan ni i lugn och ro fokusera på er egen kärnverksamhet i vetskap om att ni snabbt och säkert med bra garantier får tillgång till rätt medarbetare som kan sitt arbete.

Team-Builder är din naturliga samarbetspartner i strategiska rekryteringsärenden.

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Farstagången 24
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt