info@team-builder.se | 08-515 12 000 | Tidrapportera

Bygg & Anläggning

Behöver ni rekrytera/- eller hyra in medarbetare till er verksamhet?

Team-Builder Rekrytering och Bemanning säkerställer hög kvalitet, kostnadseffektiva och flexibla rekryterings- och bemanningslösningar inom byggsektorn. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi finns representerade med vårt huvudkontor i Stockholm.

Rekrytering och bemanning inom Bygg & Anläggning -  Team-Builder

Vi hjälper ert företag med professionella medarbetare

Behovet av medarbetare i byggbranschen varierar kraftigt på grund av projekt- och säsongssvängningar eller expansion. Team-Builder är en etablerad leverantör som alltid följer lagar och avtal. Vi bistår aktivt med profesionella medarbetare inom bl.a. Bygg, Mark- och Anläggning samt Måleri. Team-Builder uppfyller snabbt dina krav och önskemål när det gäller utbildade medarbetare med dokumenterad erfarenhet. Våra medarbetare är utrustade med arbets/- skyddskläder samt ID06-kort.

Våra uppdragsgivare ser ofta Team-Builder som en strategisk samarbetspartner när de behöver rekrytera eller hyra in medarbetare eller speciella kompetenser. Vi samarbetar med ett flertal uppdragsgivare i av både små, medelstora och stora företag i Sverige. Som företag ska ni alltid känna er trygga eftersom vi är väl medvetna om vilka förväntningar och krav som ställs på oss.

Våra rekryteringskonsulter har själva lång arbetslivserfarenhet från byggbranschen och kan därför snabbt och säkert kartlägga ditt rekryteringsbehov på bästa sätt genom våra processer och vårt mångåriga samarbete med byggbranschen.

Team-Builder - Starka Team Bygger Framgång

VI ÄR SOCIALA

Vi är sociala! Följ oss på våra sociala medier och ta del av de senaste uppdateringarna från Team-Builder, nya jobberbjudanden och rekryteringsträffar.

KONTAKTA OSS

Team-Builder AB
Farstagången 24
123 47 Farsta

info@team-builder.se
08-515 12 000

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt